Klachten over Clingendael Media Groep

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Clingendael Media Groep zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Clingendael Media Groep in de categorie Promotiewerkzaamheden

1 klachten gemeld

Tijdslijn

Slimme verkopers

Klacht van op 16 november 2016 over Clingendael Media Groep in de categorie Promotiewerkzaamheden

Doen mondelingen afspraken (als in kan elk moment opgezegd worden) maar in het contract staat 5 jaar. Zelfs bij beindiging bedrijf moet je doorbetalen want ze zijn zogenaamd ook een verplichting aangegaan. Het hele opstarten duurde 3 maanden (!) voordat... Lees meer

Ik heb een contract afgesloten voor reclame waarvan ik precies 13 dagen gebruik van heb gemaakt. Dit ivm het bericht over een vorm van de ziekte K. Ik heb gebeld met Clingendeal dat ik genootzaak ben om mijn bedrijf te... Lees meer