Klachten over Click and Buy

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Click and Buy in de categorie Betalingsdiensten. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Click and Buy in de categorie Betalingsdiensten

0 klachten gemeld
2.0 /10
14 stemmen
14

Tijdslijn

Enige tijd geleden kocht ik een cd via de i-tunes store en dacht te betalen met click & buy. Maar kennelijk hebben ze mijn account gesloten en nu terroriseren ze mijn hele telefoon en kan ik geen enkele update uitvoeren. Tevens... Lees meer

apple id vergrendeld

Klacht van op 30 maart 2016 over Click and Buy in de categorie Betalingsdiensten

ik had een betaling ingetrokken omdat ik dacht dat het dubbel betaald was. Inmiddels heb ik de betaling alsnog handmatig overgemaakt maar desondanks hebben jullie mijn apple id vergrendeld. Kunnen jullie deze weer ontgrendelen? want zelf lukt dit niet Lees meer

Onterechte Incasso aanmaning

Klacht van op 05 maart 2016 over Click and Buy in de categorie Betalingsdiensten

Een aantal weken geleden werd er op eens €9,90 door Click&Buy van mijn rekening gehaald zonder dat ik iets gekocht had, Ik heb geprobeerd contact met hun te krijgen maar kon mij via hun website niet meer inloggen. Het account was... Lees meer

niet bestaande account op mijn naam

Klacht van op 19 februari 2016 over Click and Buy in de categorie Betalingsdiensten

ik heb een account op mijn naam staan waar ik niets van weet en waar ze proberen geld van mij te krijgen terwijl ik niets besteld heb en ze hebben zelfs een incasso bureau cannock and chase ... Lees meer