Klacht: Cien styling mousse

op 04 september 2018 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Cien styling mousse is veranderd naar non sticky. Nu verzwaard het mijn haar en geeft het mijn krullen een raar glijdend textuur. Verkoop mij aub de oude bussen en niet de nieuwe variant. Het werkt niet goed voor mensen met echte krullen. Het zorgt dat mijn krullen niet zo mooi krult en verzwaard het. Ook krijg ik er nu acne van op mijn rug bij het wassen van mijn haren.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de non sticky uit het assortiment zijn. Of wanneer ik een doos van de oude bussen kan krijgen zodat ik toch weer een tijd voorruit kan

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 04 september 2018 om 13:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Janssen88