Klacht: Chrome moeten gebruiken ipv Safari

Moi ik op 23 november 2022 over LOI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Safari ingelogd bij Loi Campus alles deed het behalve zelf regelen dit kwam als pop up te voorschijn en zorgde er voor dat ik niet verder kon. Goed getrouw dacht ik dat deze door LOI nog geopend moest worden zo dat ik er bij kon. Hier opgewacht ter vergeefs en heb hier op naar een aantal maand gebeld en werd mij pas mede gedeeld dat er Chrome gebruikt moest worden.

Als het mij als cursist al bij aanschaf was mede gedeeld dat er Chrome gebruikt moest worden voor LOi campus was ik op tijd kunnen beginnen en zou ik niet bezig hoeven met een klacht in te dienen en LOI te vragen voor een uitstel van 3mnd om de opleiding af te kunnen ronden zonder dat het boven op het aanschaf bedrag ook nog e250 betaald moet worden om de opleiding 3mnd later af te kunnen ronden

Gewenste Oplossing:

Ik zie graag een kosteloze uitstel van 3mnd om mijn opleiding af te kunnen ronden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar LOI over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Moi ik