Klacht: Chip kapot en toch betalen

op 03 juli 2016 over Ov chipkaart in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een persoonlijke kaart die maar heel weinig wordt gebruikt, moet naar het ziekenhuis en wil de bus nemen maar de kaart werkt niet, had de keus uitstappen of een kaartje kopen á € 3.70 toch maar gedaan.
Heb geprobeerd in het ziekenhuis om de kaart te lezen bij het oplaadpunt maar werkte niet. terug weer € 3.70 betaald. Thuis gelijk per internet gemeld moest een nieuwe kaart kopen € 11.00 en eerst betalen want anders wordt het niet behandeld. gelijk een klacht ingediend omdat ik het er niet mee eens ben dat een kaart die nog nieuw is moet betalen voor vervanging het was duidelijk de chip die kapot was. Kreeg als antwoord dat dit nu eenmaal de procedure was na 2 jaar moet je betalen, terug gemaild dat de procedure bij mij bekend was en dat de kaart inderdaad daar 10 dagen overheen was maar dat men kon zien dat hij weinig wordt gebruikt. nieuwe antwoord dat hij misschien wel was gebroken, heb geantwoord dat dit niet het geval was en dat men dit had kunnen zien op de bijgevoegde foto’s van de kaart, maar men bleef bij hun standpunt.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ov chipkaart

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ov chipkaart nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Barentszstraat