Klacht: Chauffeur is niet gestopt bij bushalte

Birgit1 op 13 november 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag om 17.25 uur is lijn 66 niet gestopt bij de bushalte Hagveldsweg waar ik stond te wachten. Ik zwaaide nog naar de buschauffeur zodat hij zag dat er iemand stond te wachten. Echter is de bus mij voorbij gereden en is de chauffeur dus niet gestopt.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als dit niet nog een keer voorkomt. Ik kan me voorstellen dat het donker is en moeilijk te zien, maar ik zou dan persoonlijk aanraden om bij de bushaltes iets rustiger te rijden zodat je beter kan kijken en op tijd kan stoppen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door