Klacht: Catalogus in de brievenbus ondanks postfilter.nl registratie

op 27 augustus 2016 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ondanks het feit dat ik mij op 21 juni jongstleden heb ingeschreven bij postfilter.nl, en daar heb aangegeven dat ik geen geadresseerde post wens te ontvangen, kreeg ik vorige week een catalogus van de IKEA in de brievenbus. Bij mijn inschrijving op postfilter werd aangegeven dat de verwerking bij bedrijven 4-6 weken kan duren, maar deze catalogus kreeg ik zo’n 9 weken na mijn inschrijving!

Gewenste Oplossing:

Als de IKEA excuses aanbiedt voor deze verspilling van papier en inkt, en uitleg waarom de postfilter registratie niet werd gerespecteerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rick Leijssen