Klacht: Casio horloge waar de kleur van af gaat

op 16 september 2018 over Lucardi in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ong 3,5 week geleden een goudkleurige Casio horloge gekocht en nu 3,5 week verder is het laagje dr al deels vanaf. Hiermee terug gegaan naar de winkel maar daar willenkunnen ze niets. Kom ik thuis en pak ik het horloge zie ik dat het goudlaagje dr nog meer vanaf is (alsof het gepoetst is)

Gewenste Oplossing:

Ik wil me geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucardi

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lucardi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Robert-1980