Klacht: Case van samsung tabAS2 10 inch

op 22 juli 2016 over Belkin Nederland in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede morgen

Ik heb bij mediamarkt een hoes gekocht voor mijn tablet. Ik ben hier zeer ontevreden over . Het tablet is mij voor de 3de keer op de grond gevallen omdat altijd wel de rubbertjes op de hoeken los zitten je kan hem niet pakken of hij schuift weer los en dat voor een hoes van 40 euro.Ik hoop hier iets over te horen en evt een oplossing hiervoor.

A Winterink
Korinthe 5
6343dk klimmen

Gewenste Oplossing:

Als dit word opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belkin Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belkin Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ireneenton