Klacht: Cappuccino net water

op 12 september 2018 over Senseo in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop altijd Senseo cappuccino omdat ik dat echt heerlijk vind nu heb ik via de aanbieding van trekpleister Senseo gekocht en het smaakt gewoon naar water. Ook heb ik een pakje latte machiato gekocht en dit smaakt zo slap terwijl een paar maand terug had ik een pak die was gewoon lekker vind dit erg jammer van mijn geld !

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag of mijn geld terug krijgen of een tegemoet koming van een paar pakjes cappuccino

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Senseo

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Senseo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ankeroos