Klacht: Cadeaucard met tegoed van 200 euro wordt niet verlengd

op 14 juni 2016 over RestaurantCadeau in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bon gekregen met een tegoed van 200 euro.
De diner-cadeaubon blijkt een geldigheidsduur te hebben van 1 jaar en verliep blijkbaar eind jan. Telefonisch werd mij eerst meegedeeld dat er een coulance regeling zou zijn en dat de bon eenmalig verlengd kon worden. Ik moest hiertoe een mail sturen. Toen boden ze alleen een diner kortingskaart aan twv 34,95 waarmee ik 25% korting zou krijgen bij de door hen aangesloten restaurants. Na nogmaals te hebben gemaild dit een aanbod van niks te vinden kreeg ik dezelfde mail nogmaals. Het staat natuurlijk in geen enkele vergelijking tot het bedrag wat op de kaart stond. Dit zou niemand accepteren. Dit ervaar je als klant als diefstal.

Gewenste Oplossing:

Als de bon wordt verlengd met een periode van 2 maanden zou ik al blij zijn. Ik zou gewoon graag kans hebben de kaart te besteden en de gevers te kunnen vertellen dat dit is opgelost en dat we een leuke avond hebben gehad.

Alle klachten die gemeld zijn door Tallum