Klacht: Cadeaubon ipv geld retour

op 14 mei 2020 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat ik een cadeaubon had van 25 euro, heb ik 2 paar schoenen besteld met verschillende maten omdat ik niet wist wat voor maat ik had. Ik heb vooruit betaald en de 25 euro is netjes in mindering gebracht. Na het retourneren van de paar schoenen die te klein waren krijg ik niet het hele bedrag retour maar het bedrag minus 25 euro en de melding dat de cadeaubon weer van kracht is. Ik vind dit echt niet kunnen want ik heb 1 paar gehouden die ik immers bij bol.com besteld heb vanwege de cadeaubon en daar dient dan het bedrag van 25 euro in mindering gebracht te worden. Ik ben hier erg boos over

Gewenste Oplossing:

Als ik de 25 euro retour ontvang op mijn bankrekening. Ik wil niet weer wat dienen te bestellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bol.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bol.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brigitte Leeuw