Klacht: Bustijden kloppen niet

op 13 oktober 2017 over 9292 in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bus 3 richting Overvecht/Utrecht CS vertrekkend vanaf JM de Muinckkeizerlaan vertrekt op andere tijden dan 9292 aangeeft. Willen jullie dit ajb controleren? Daarnaast is er een nieuwe bushalte die nu Prinses Irenelaan heet, maar die jullie nog steeds JM de Muinckkeizerlaan noemen. Dat is verwarrend, omdat ik dan niet weet naar welke halte ik moet.

Gewenste Oplossing:

Als de bustijden kloppen met de bustijden die bij de bushalte staan aangegeven en de naam van de bushalte wordt gecontroleerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 9292

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 9292 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maitetje