Klacht: Busshafeur rijd zo door !

op 21 december 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kwam aanlopen met mijn 2 kinderen waarvan een in de kinderwagen het. Bushokje en de plek waar de bus stopt is een paar meter van elkaar ik sein dat wij de bus in willen maar hij liet er een vrouw uitstappen en rijd zo weg ik ben hier heel boos om sta ik daar in de kou met 2 kleine kinderen onbeschoft

Gewenste Oplossing:

Als deze busshafeur word aangesproken dit kan egt niet
Het was bij de jozef israelstraat om 12:41 21-12-2017

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cherylhayati