Klacht: Bussen rijden vol door

op 01 december 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo Arriva,

Om naar school te gaan moet ik al vrij vroeg de bus nemen. Maar de laatste weken is het zo dat er op lijn 132 van tilburg naar breda zitten de bussen stampvol. Dit zou normaal niet zo’n probleem zijn want om dit tijdstip rijden er normaal 2 bussen. Maar de laatste weken zit deze ook vol en kom ik zo doende iedere keer te laat op school. Ik heb lang afgehouden om deze klacht in te dienen maar ik krijg er nou problemen door met school.

Mvg
Rick

Gewenste Oplossing:

Wanneer hiervoor een oplossing komt of in ieder geval eeen excuses aangeboden krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste TemptingThief, Ik snap dat dit verre van praktisch is voor je. Dat je hier van baalt is goed te begrijpen. Kan je mij vertellen hoe laat jij de bus wilt pakken in de ochtend en bij welke halte? Dan ga ik even kijken wat er aan de hand is. Met vriendelijke groet, ^AM Arriva Webcareteam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 19 december 2016 om 08:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Gevraagde informatie ontbreekt vooralsnog. Klacht wordt daarom afgesloten.

^DK

Alle klachten die gemeld zijn door TemptingThief