Klacht: Bussen rijden te vroeg weg

op 25 mei 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb niet alleen vandaag, maar meerdere malen de bus gemist. Dit komt doordat deze te vroeg wegrijden. Dit verschilt van 2min te vroeg tot soms wel 5min dat bussen te vroeg bij de halte wegrijden. Dit komt vooral veel voor bij bushalte Nieuwe hoek en Oosterkade te Leeuwarden. Meerdere malen rijden er bussen voor mijn neus weg.
Ik ondervindt hierdoor veel ongemak aangezien ik hierdoor de trein niet kan halen en als gevolg veel vertraging oploop.

Gewenste Oplossing:

Als bussen op tijd wegrijden (oftewel niet te vroeg)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste Fenna, Wat jammer om te lezen dat je zo vaak ervaart dat je bus(sen) te vroeg vertrekken. Graag zou ik hier een melding van maken. Kun je me een voorbeeld geven van wanneer dit is voorgevallen? Graag ontvang ik ook het tijdstip, het lijnnummer en de vertrekhalte van je. Met vriendelijke groet, ^YZ Webcareteam Arriva

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 07 juni 2016 om 09:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

\"Wat jammer om te lezen dat je zo vaak ervaart dat je bus(sen) te vroeg vertrekken. Graag zou ik hier een melding van maken. Kun je me een voorbeeld geven van wanneer dit is voorgevallen? Graag ontvang ik ook het tijdstip, het lijnnummer en de vertrekhalte van je.\"

Gevraagde informatie vooralsnog niet ontvangen. Klacht wordt daarom afgesloten. ^DK

Alle klachten die gemeld zijn door Fenna Pietersma