Klacht: Bussen die komen te vervallen op het laatste moment

Hoefgeengebruikersnaam op 27 oktober 2022 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het komt mij regelmatig voor dat mijn bus 157 Schagen Alkmaar en vice versa komt te vervallen! Dit is een bus die al om het half uur rijden dus komt hij te vervallen ben je een uur verder. Veel mensen zijn afhankelijk van deze bus, scholieren maar ook werkende mensen! Ik ben sleutel drager op m’n werk, en alles loopt om het nog maar netjes te zeggen in de soep wanneer de 157 weeer komt te vervallen!! Ik heb begrip voor het feit dat er personeelstekort is…. maar waarom een bus die al bijna nooit rijd er dan maar helemaal uit schrappen??! Dit maakt veel mensen hun baan kapot!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ze meer nadenken over wat het doet met andere mensen hun werk. ..bussen schrappen in de dienstregeling kan ook op een bus die om het kwartier rijd..deze bus is de enige bus waar mensen vanuit het dorp en naar het dorp toe kunnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hoefgeengebruikersnaam