Klacht: buslijn 30 hardenberg naar hoogeveeen

op 20 september 2018 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon gaat nu voor de 2e week naar Assen naar school. Wanneer de bus op tijd rijdt kan hij de trein richting Assen nemen vanaf station Hoogeveen. Maar in deze anderhalve week tijd heeft hij de trein reeds 5 x gemist. Dat is mijn inziens teveel van het goede.

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit 1x in de 4 weken voor zou komen, zou ik dit begrijpen. Ook wanneer het de bus betreft om 8.27 uur aankomst Hoogeveen. Deze is dan ook erg druk. Maar hij neemt de bus met aankomst 7.27 uur.
Deze zit niet zo vol en hoeft dan ook niet zo vaak te stoppen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door COMVLEE