Klacht: Buschauffeur te laat

op 07 juni 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tandartsafspraak en moet dan met de 305 vanuit eindhoven naar Veghel. Omdat de buschauffeur te laat is, haal ik mijn afspraak niet meer maar moet ik hem wel betalen… Het is bus 7204 op 7-6-2016 om 10.50. Ik kon geen bus eerder pakken omdat ik college had, maar zou het met die van 10 voor 11 hebben moeten halen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het geld voor mijn tandartsafspraak terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 07 juni 2016 om 10:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Maureen,

Dank voor je bericht. Ik kan me voorstellen dat je hiervan baalt. Omdat je aangeeft dat de vertraging is veroorzaakt door de buschauffeur, maak ik hier melding van bij de betreffende teammanager, zodat dit voorval nader onderzocht wordt.

Helaas is het niet mogelijk om tandartskosten o.i.d. te vergoeden. We bieden je onze excuses aan voor het ervaren ongemak en de opgelopen vertraging.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Maureen21