Klacht: Buschauffeur stopt langs de weg om quad te bekijken

op 20 juni 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was onderweg terug vanuit Minnertsga naar Leeuwarden, en zou net op tijd terug zijn voor mijn werk. Alleen vond de buschauffeur het nodig een quad, die te koop stond langs de kant van de weg te bekijken… hij zette de bus al gs de weg stil en ging de quad bekijken. De eigenaar kwam naar buiten, 5 minuten later ben ik naar buiten gestapt om te melden dat ik graag wel optijd in leeuwarden was… er werd me gemeld terug in de bus te gaan zitten, hij zou er zo aankomen… 3 minuten later stapte hij de bus weer in. Uiteindelijk 6 minuten te laat in Leeuwarden, waardoor ik te laat op mijn werk verscheen… omdat de buschauffeur een quad wilde bekijken… kan echt niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als een buschauffeur gewoon zijn werk doet, en niet naar quads gaat kijken terwijl hij aan het werk is....

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 20 juni 2017 om 18:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste stijnTHave,

Oei, dat is niet fijn om te lezen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb je melding doorgezet naar de regio. Excuses voor het ongemak!

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland

Met vriendelijke groet,
^JK
Arriva Webcareteam

Alle klachten die gemeld zijn door stijnTHave