Klacht: Bus vervoer

op 19 februari 2018 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen arriva
Ik wou de bus pakken in terborg
Maar ik had net mijn fiets weg gezet
En renden naar de bus hij zag dat ik er aan kwam
En ik was er bijna maar hij reed gewoon weg of er niemand aan kwam .
Groetjes p.peters

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als dit word opgelost
En als je komt aan rennen dat hij dan ffe wacht
Vooral als je er bijna bend
Groetjes p.peters

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 19 februari 2018 om 09:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Jace25,

Wat balen dat je de bus hebt gemist omdat je net aankwam, maar de chauffeur dit niet zag! Het is voor chauffeurs inderdaad niet altijd duidelijk dat je mee wilt, als er niemand bij de halte staat. Wij adviseren reizigers daarom altijd ruim op tijd (minimaal 5 minuten van tevoren) bij de halte aanwezig te zijn en je hand op te steken als de bus aan komt rijden.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland

Met vriendelijke groet,
Nina
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Jace25