Klacht: Bus vervalt al een hele week

op 06 september 2018 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De bus 120 richting bijlmer Arena die om 07:31 langs Loenen ad Vecht komt vervalt al de hele week. Dat staat nergens aangeven behalve als ik al bij de bushalte sta en er komt te staan dat de bus vervalt. Hierdoor moet mijn vriend mij telkens naar Holendrecht rijden met de auto om überhaupt nog optijd te komen. Erg vervelend. En er moet heel snel een oplossing komen of informatie over waarom de bus niet meer om 07:31 rijdt.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de bus 120 richting bijlmer arena van 07:31 weer rijdt of dat er informatie wordt gegeven over waarom die bus niet meer rijdt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xannaelora