Klacht: Bus te vroeg

op 08 juli 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Buslijn 78 van Siddeburen naar Groningen hoort om 08:47 bij de bushalte ”Hoofweg 3” in Harkstede te zijn. Echter heb ik nu 3x op rij gehad dat de bus te vroeg komt en dat ik hem mis. Dit komt niet overeen met 9292ov. Ik heb een studenten ov en nu moet ik weer eigen benzine kosten betalen. Dit lijkt mij niet de bedoeling.

Gewenste Oplossing:

Als lijn 78 eens een keer op tijd rijd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rosanne van der Laan