Klacht: Bus te vroeg

op 05 mei 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bus 99 harlingen – heerenveen was bij haven plein in harlingen meer als 5 minuten te vroeg weg gegaan want ik stond er 09:46 en de bus kwam 09:53 maar hij kwam niet dus toen vroeg ik een mevrouw en die zij dat die al was geweest en nu ben ik veelste laat voor me gesprek..

Gewenste Oplossing:

Nou als de bus gewoon niet te vroeg weg gaat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 10 mei 2016 om 10:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Jonathan,

Niet leuk om te lezen dat je hierdoor vorige week vertraging hebt opgelopen en te laat op je afspraak bent gekomen. Wat hier precies fout is gegaan weet ik helaas niet. Ik stuur je klacht door naar de teammanager in de regio zodat dit voorval uitgezocht wordt en herhaling wordt voorkomen.

We bieden je onze excuses aan voor de opgelopen vertraging en het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Jonathanwalta