Klacht: Bus stopte niet bij het station in Zwartsluis

op 19 september 2018 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij stonden met 15 mensen vanmorgen bij de bushalte.de overvolle bus 71 stopte daar en daar paste eigenlijk niemand meer in dus de busshauffeur zegt:’De extra touring bus 71 die komt achter mij aan dus je moet daar maar instappen.’ Dus wij stonden met zijn allen te wachten en de touring bus kwam er inderdaad aan. Maar de bus reed rechtdoor over de rotonde en stopte dus niet bij het aanknooppunt in Zwartsluis. Wat dus heel gek is want hij hoort er gewoon te stoppen. Hierdoor kwam ik dus een half uur telaat en mistte ik dus mijn toetsles.

Vriendelijke groet Jasper

Gewenste Oplossing:

Ik zal het zeer op prijs stellen als er een vergoeding tegen over staat. Of u moet iets anders ingedachten hebben.

Vriendelijke groet Jasper

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jasper1000