Klacht: Bus rijdt terwijl die nog moest wegrijden vrijwel pal voor mn neus weg

op 30 mei 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom op station Breda aangelopen, bus 326 vertrekt op tijd, (17.55 uur) had net knipperlicht aangezet maar reed nog NIET, ik steek mn hand uit en mevr. rijdt gewoon weg terwijl ik oogcontact maakte! Vervolgens aan de andere kant van t perron zo nogmaals, maar dat snap ik nog omdat de bus toen al reedt… ik ben de jongste niet en ivm mn gezondheid ben ik hier behoorlijk kwaad over! Lijkt mij dat men toch oets klantvriendelijker mag zijn.

Gewenste Oplossing:

Als de desbetreffende chauffeuse hierop aangesproken word en een waarschuwing krijgt en dit voortaan niet meer doet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 31 mei 2016 om 05:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Karin,

Bedankt voor je bericht. Ik kan me je frustratie goed voorstellen. Temeer omdat je hierdoor extra reistijd hebt. Wat goed zou kunnen is dat op het moment dat het knipperlicht aan is, er geen mensen meer mogen instappen. Dit is een afspraak, gemaakt uit oogpunt van veiligheid.

Ik heb je klacht echter wel doorgestuurd naar de teammanager in de regio zodat hij dit voorval nader kan onderzoeken en bespreken.

We bieden je onze excuses aan voor de opgelopen vertraging en het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Karinneke