Klacht: bus rijdt niet

op 11 mei 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De bus van 6.58 is er nog steeds niet. Kwam er net (7.15) wel 1 op station binnen. Deed zijn Deur niet open en reed weg. Chauffeur’s op perron weten nergens iets van. Daarnaast hebben ze ook geen behoefte om informatie in te winnen. Enkel antwoord met “is niet mijn probleem “.
Erg klant onvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Als ik informatie krijg een mijn bus op tijd rijd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

2 jaren geleden - Beste Lieske, In je klacht geef je aan dat de bus van 6:58 niet is op komen dagen en je op het station door onze chauffeurs niet werd geholpen. Ik kan me voorstellen dat je hiervan baalt. Excuses voor het ervaren ongemak van vanmorgen. Om er intern een melding van te maken heb ik iets meer gegevens nodig. In welke plaats stond je te wachten en welke lijn is er niet geweest? Zodra ik deze informatie heb ontvangen geef ik je melding intern door aan de desbetreffende vestiging zodat het verder uitgezocht kan worden. Met vriendelijke groet, ^LH Arriva Webcareteam

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 11 mei 2016 om 19:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hoi Lieske,

Bedankt voor je reactie. Ik kan me voorstellen dat het voor jou een gewoonte is.

Ik heb geprobeerd om te achterhalen waarom de bus niet is geweest. Helaas kan ik hier geen reden voor vinden in ons systeem. Ik heb je klacht dan ook intern doorgegeven aan de vestiging waar dit verder wordt uitgezocht.

Ik ga ervan uit dat het niet weer voorkomt. Nogmaals excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,
^LH
Arriva Webcareteam

Alle klachten die gemeld zijn door lieskenovo