Klacht: Bus rijdt mij voorbij

op 21 mei 2021 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Chauffeur rijdt mij keihard voorbij terwijl ik bij de halte sta.

Gewenste Oplossing:

Als de chauffeur gewoon stopt bij de halte

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 21 mei 2021 om 14:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Nohemi,

Via WhatsApp had je de klacht ook al doorgegeven. Zoals ik heb aangegeven heb ik er melding van gemaakt naar de regio. Dit wordt dan verder uitgezocht en besproken met de chauffeur. Excuses voor het ervaren ongemak.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina onder @Arriva_NL , Facebookaccount www.facebook.com/ArrivaNederland of ons online contactformulier: http://bit.ly/2wIz51S

Met vriendelijke groet,

Anita
Medewerker Arriva klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Nohemi