Klacht: Bus rijdt door

op 11 september 2016 over 9292 in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta te wachten bij het bushokje op de n247 Beets richting Amsterdam centraal. De bus van 17:01 had ik nodig. De bus komt er met een noodgang aan en ik zwaai enthousiast. Hij ziet het te laat en moet hard op de rem trappen….een stuk verder in de greppel is hij gestopt. Ik probeer er naartoe te lopen maar vervolgens besluit de buschauffeur zonder de deuren geopend te hebben gewoon weg te rijden!! Belachelijk en schandalig! Ik moet hierdoor weer een half uur wachten. Ik hoop dat de buschauffeur aangesproken wordt hierop. Dit kan echt niet!

Mvg Diebertje Pos

Gewenste Oplossing:

Als de buschauffeur aangesproken wordt op zijn asociale gedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 9292

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 9292 nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door 9292 in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat 9292 een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

9292

Heeft op 14 september 2016 om 11:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Diebertje