Klacht: Bus rijd voorbij

op 30 juni 2017 over EBS in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond bij bushalte Veenweidestraat in Purmerend op lijn 376 te wachten richting Amsterdam Z.O. Toen de bus er aan kwam zwaaide ik met mijn ov kaart om aan te geven dat ik in wilde stappen maar de chauffeur reed gewoon langs mij! Hij haalde nog zijn schouders op dat betekend dat hij mijwel had gezien! Dit is mij al vaker gebeurd bij deze halte terwijl ik altijd bij de zwart witte blokken klaar sta ipv in het bushokje.

Gewenste Oplossing:

Als de chauffeur iemand ziet staan hoort hij gewoon te stoppen bij de halte! Het is immers een BUSHALTE

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EBS

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EBS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Emma Veen