Klacht: Bus rijd door

op 19 mei 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond te wachten bij de bushalte adlansdyk in Leeuwarden. In stak mijn hand uit omdat ik graag mee wou naar het station. Vervolgens rijd de bus gewoon door en door dat heb ik mijn volgende bus gemist en kwam ik te laat op het werk! Het was om 13:30 lijn 114.

Gewenste Oplossing:

Als ze voortaan gewoon stoppen en niet gewoon doorrijden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 19 mei 2016 om 18:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Naomi,

Jammer om te lezen dat je, ondanks dat je je hand op stak niet met de bus mee kon. Ik begrijp dat dat niet leuk is. Echter wordt lijn 114 Leeuwarden - Drachten en vice versa door Qbuzz gereden. Ik zou je aan willen raden om via deze link: http://qbuzz.nl/Friesland/contact/ contact op te nemen met Qbuzz.

Met vriendelijke groet,
^MR
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Naomijansma