Klacht: Bus reed verkeerd

op 19 september 2017 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zat te wachten op de bus die binnen 3 minuten zou komen, normaal rijdt de bus door heel lewenborg en dan richting de grote markt. Bij Baken/lijzijde reed de bus rechtdoor terwijl hij rechtsaf moest. Hierdoor kwam ik te laat op werk en moest ik weer een kwartier gaan wachten.

Gewenste Oplossing:

Dat de bussen gewoon langs gaan waar ze langs moeten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Xoxost