Klacht: Bus reed door.

op 13 oktober 2011 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdagmiddag 07-10-2011.Opgestapt halte Westerkerk.Halte Handweg….op tijd op het knopje stop gedrukt.Reed de buschauffeur door.Ik riep..stoppen…begon hij tegen mij te schreeuwen,dat ik moeten drukken op het knopje stop.
Ik zij wel tegen hem,wat ‘ chagrijn bent u.Nu hoor ik dat de stopknop het vaak niet doet.

Gewenste Oplossing:

Dat dit niet meer gebeurd.Of ik 'n klein kind was,die niet op de knop had gedrukt.Ik heb mij ingehouden omdat mijn kleindochter bij mij was.Op de Keizer Karelweg begon hij al te schreeuwen tegen'n jongen.Vriendelijkheid voor deze buschauffeur is(0).

Alle klachten die gemeld zijn door klaslokaal.