Klacht: Bus nooit komen opdagen!

op 04 juli 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bus 163 van Lauwersoog naar Groningen Centraal is nooit verschenen op bushalte Boterdiepbrug. Vanavond heb ik van 17.50 tot 18.20 staan wachten, terwijl de bus er om 18.02 zou moeten zijn. Iedere avond sta ik bij de halte omdat dit de enige halte in de omgeving is.
Dit zijn slechte zaken Qbuzz!

Gewenste Oplossing:

Ik wil de garantie dat ik met de bus kan reizen. Dagelijks is de bus te laat, dat geeft niet. Ik heb bewust gekozen voor een ster abonnement van 117 euro! Op deze manier kan ik net zo goed met de auto gaan.
Wat ik verwacht? Ik wil een vergoeding uiteraard!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door r_wind1992@hotmail.com