Klacht: Bus niet op komen dagen

op 12 mei 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Lijn 39 naar Groningen zou om 8.44 vanochtend bij Nije Jirden moeten komen, maar na een halfuur kwam deze nog steeds niet. Toen heb ik lijn 133 van 9.14 maar genomen. Echter kwam ik hierdoor 40 minuten te laat op school aan. Dit kwam erg slecht uit, want ik zit in mijn afstudeerfase. Graag zou ik hierover een klacht in willen dienen en willen weten waarom lijn 39 niet is komen opdagen.

Gewenste Oplossing:

Uiteraard ben ik tevreden als de bus gewoon komt opdagen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Liza.Hut