Klacht: bus naar vliegveld

op 29 mei 2016 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij zouden25 mei worden opgehaald in la coma daar wij bij de receptie zaten te wachten.zagen wij wel dat een man een stempel kreeg bij de rec.wij wisten niet of dat de chuofeur was er werd niets gevraagd.dus om half8 zaten wij daar nog wij hebben coredon gebeld die zij neem maar een taxi dat kost 85 euro ik heb de reisleitster opgebeld patricia we moesten toch zo gauw naar het vliegveld gaanmet de taxi85 euro ik vind het nietgeen goede reactie van corendon dat wij dit niet vergoed krijgendaar wij optijd klaar stonden

Gewenste Oplossing:

ik hoop dat wij die 85 euro toch vergoed krijgen..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door els elands