Klacht: Bus kwam weer niet

op 15 februari 2018 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Syntus 101. Sta 10 minuten voor vertrek bij de bushalte Ragtimedreef te Harderwijk. De bus zou om 2005 vandaag 15 februari vertrekken maar geen bus gezien. Op de app van de ns zag ik dat deze er aan kwam en vervolgens zie ik dat deze al bijna bij station is en niet langs de bushalte is gekomen. Is niet de eerste keer dat ik dit mee maak. Je begint het wel zat te worden. Dus dan nu maar een klacht.

Gewenste Oplossing:

Niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dora05