Klacht: bus komt niet opdagen

op 09 mei 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik neem altijd bus 16 naar dordrecht om 6.20 in de ochtend. Nu kwam deze bus vandaag gewoon niet opdagen. Dit betekend dat ik te laat kom op mijn werk in het ziekenhuis wat absoluut niet getoloreerd wordt. Ik snap niet waarom een bus om dit tijdstip gewoon niet op komt dagen, dit is echt schandalig.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg voor de verlate bus en als dit niet meer voorkomt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 11 mei 2016 om 13:25 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Nicole,

Balen dat de bus maandagochtend niet op is komen dagen! Helaas kan ik in het systeem niet zien wat hier de oorzaak van geweest is. Je frustratie is begrijpelijk. Ik heb je klacht doorgestuurd naar de teammanager in de regio zodat dit voorval nader onderzocht wordt. We bieden je onze excuses aan voor het ervaren ongemak en de opgelopen vertraging.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Heeft op 11 mei 2016 om 16:09 geantwoord

Ik weet nog steeds niks meer.

Alle klachten die gemeld zijn door robn