Klacht: Bus komt niet langs de halte

op 10 mei 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta elke week netjes bij katerdijk/blaloweg te wachten om de bus 200 te pakken richting Elburg, maar elke keer dat ik de bus wil pakken om 17:23 is hij en veel te laat, en rijd hij altijd de afslag voor mijn neus de snelweg op. Dit vind ik nogal vreemd aangezien de bus hier altijd langs hoort te rijden en ik hierna gewoon werk heb waar ik moet zijn. En ik denk dat ik spreek namens iedereen die met de 200 reist, dat deze vaak haltes mist en altijd te laat is.

Gewenste Oplossing:

Als deze bus gewoon optijd komt volgens afspraak en mij ook meeneemt, en niet mijn halte voorbij rijdt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sjonny11222