Klacht: Bus komt niet

op 19 februari 2018 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bus 19 bij halte de delle zou om 7.59 komen, ik stond er om 7.50en bleef tot 8.10 staan. Tot mijn verbazing is er geen bus 19 langsgekomen, het is wel vaker zo dat arriva bus 19 voor geen meter op tijd komt en/of wel komt. Erg jammer

Gewenste Oplossing:

Als de bus gewoon komt wanneer hij hoort te komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 19 februari 2018 om 08:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Hengstum,

Ik begrijp uit je klacht dat je vaker vertraging of uitval ervaart wat betreft lijn 19. Dat is erg jammer om te lezen en vervelend dat het vandaag weer zover was. Deze rit is vervallen maar heb helaas de reden niet kunnen ontdekken. Ik ga je klacht doorsturen naar de regio en ik hoop dat je snel verbetering merkt. Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

^Jimmy
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Hengstum