Klacht: Bus is niet geweest.

op 17 juli 2017 over 9292 in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen woensdag 12-07-2017 wilde ik om 13.42 de bus nemen (lijn 84) naar Gennep. Ik zag deze al uit de verte vanuit Boxmeer aankomen, deze draaide netjes af richting Maasziekenhuis Pantein in Beugen, maar draaide echter bij de eerste rotonde alweer om zonder langs de bushalte waar ik stond te wachten te rijden. Hierdoor moest ik een uur wachten op de volgende bus en kwam ik te laat voor een belangrijke afspraak. Mogelijk heeft de chauffeur de straat ingekeken om te zien of er mensen stonden, maar mij niet gezien omdat ik in het bushokje stond te schuilen voor de regen.

Gewenste Oplossing:

Graag ten alle tijden langs alle bushaltes rijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 9292

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 9292 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marike80