Klacht: Bus chauffeur

op 17 november 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kwam vanuit mijn trein en vroeg of de chauffeur even kon wachten, want die was al weggereden. De chauffeur ging tegen me schreeuwen dat ie niks te maken had met de k*t treinen en dat ik gewoon op tijd moest komen. Ik antwoordde daarop met ik heb elke dag vertraging met de bus en moet minimaal 7 min wachten, omdat de bus te laat is. Ik vind dat de chauffeur heel onredelijk is en heel onbeschoft

Gewenste Oplossing:

Ik ben te vreden wanneer al het personeel vriendelijk is naar de mensen die de bus gebruiken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Hallo Felix, Bedankt voor je bericht. Kun je mij nog aangeven om welke buslijn, halte, dag en tijdstip het hier gaat? Dan kan ik je klacht daarna doorgeven aan de teammanager in de regio, zodat hij dit nader kan onderzoeken en intern kan bespreken. Met vriendelijke groet, ^DK Webcareteam Arriva

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 29 november 2016 om 06:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Gevraagde informatie ontbreekt vooralsnog. Klacht wordt daarom afgesloten.

^DK

Alle klachten die gemeld zijn door Felix.