Klacht: Bus altijd te vroeg of te laat waardoor ik hem mis!

op 12 november 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 keer al deze dat er op 9292 staat dat die te vertraging heb dan ben ik een 4 min voor dat die aankomt bij hannie schaftlaan en dan is die vervolgens al geweest en kom ik te laat! Als die voor 5 min van de normale vertrek tijd weg gaat dat echt niet juist tegen over mij als klant zijnde!!!!

Gewenste Oplossing:

Als de bus een keer op zijn normale vertrek tijd gaat zoals aan gegeven staat op het bordje bij de bushalte en 9292!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Goedemorgen, Allereerst onze excuses voor de verlate reactie. Om je klacht verder in behandeling te kunnen nemen zou ik graag nog het volgende willen weten: * Buslijn * Bestemming * Datum * Tijdstip Aan de hand van deze gegevens kan ik intern melding maken zodat er naar de punctualiteit van deze lijn gekeken wordt. Met vriendelijke groet, ^DK Webcareteam Arriva

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 29 november 2016 om 07:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Gevraagde informatie ontbreekt vooralsnog. Klacht wordt daarom afgesloten.

^DK

Alle klachten die gemeld zijn door K.E. van der Lans