Klacht: Bus 76 (regio utrecht) Standaard te laat

op 20 juni 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Heer/Mevrouw,

De bus die ik elke ochtend standaard naar mijn school en werk neem (Bus 76 naar Bunschoten-spakenbrug) is standaard te laat in de ochtend. dit irriteert mij heel erg hierdoor kom ik standaard te laat omdat de bus minimaal 3 tot 15 minuten te laat is of gewoon niet komt opdagen. ik hoop dat Syntus hier iets aan kan doen anders ga ik een ander vervoersmiddel gebruiken.

Met vriendelijk groet,

Patrick de Graaf

Gewenste Oplossing:

Meer bussen laten rijden of gewoon harder doorrijden/ routeversnelling

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patrick_de_Graaf