Klacht: Bus 70 rijdt door

op 30 december 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al meerdere malen meegemaakt dat de bus doorrijdt terwijl ik duidelijk in het zicht van de chaiffeur sta bij de bushalte roosterbos in baarn Ik vind het uitermate schandalig wanneer je afhankelijk bent van de bus en hierdoor verlaat komr. Ik ben daarom erg boos over de manier hoe de chauffeur dit telkens weer flikt. Hierbij wil ik mijn klacht indienen en ik hoop dat daarmee wat gedaan wordt, want dit is al de zoveelste keer dat ik een halfuur langer sta te wachten, wat niet bepaald prettig is in dit weer.
Mvg,
Naoual ait benichou

Gewenste Oplossing:

Gewoon stoppen als iemand bij een halte staat te wachten en met name halte roosterbos baarn lijn 70 richting hilversum

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nab11