Klacht: Bus 231 te vroeg bij halte Turfstekershoeve

op 30 november 2016 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer, mevrouw,

Vandaag 30 november om 8:01 kwam de 231 in volle vaart langs halte Turfstekershoeve te Apeldoorn gereden, dit terwijl 8:05 volgens de dienstregeling is. Ik kwam net aanlopen en zag de bus voorbij rijden. Het valt mij op dat dit regelmatig gebeurd bij dit traject. Hoort een bus niet te wachten bij de halte als deze te vroeg is?

Met vriendelijke groet,

Thomas Koster

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de bus voortaan wacht bij de halte volgens dienstregeling. Ik ga nu meestal 7:55 van huis om de bus van 8:05 te halen, terwijl dit enkel 3 minuten lopen is. Het verschilt namelijk erg hoe laat de bus langs komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door thomaskoster