Klacht: Bus 202 associale busschauffeur!

op 15 december 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om 8:12 (15 december 2017), nam ik mijn bus van de halte zeldertedreef ( 202 utrecht de uithof ) deze busschauffeur heeft 2 x niet gezien dat er is geklikt op hwt “stopknopje” en bij mij dus ook niet. Zegt hij tegen mij haf je geklikt, ik zeg “ja” zegt hij nou denk het niet? Dit is erg assosciaa door zijn eigen gedrag anderen beshuldigen, doe er iets aan syntus. Het gaat om kentteken 01-BJR-1

Gewenste Oplossing:

Dat hij wordt aangesproken

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gozdeserkan