Klacht: Buikgriep e.d.

op 09 mei 2017 over Preston Palace in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben van 8 op 9 mei 2017 naar preston palace gekomen met een groepje.
Hele nare ervaring was dit. Kom hier niet meer terug! Onbeschoft personeel die ons heel denigrerend behandeld heeft. Een aantal aanvaringen gehad met personeel. Daarnaast nog gegeten en extra moeten betalen voor het bistro restaurant. Dan verwacht je ook waar voor je geld. Uiteindelijk heb ik hier een buikgriep met vreselijke buik steken aan over gehouden. Niet meer optimaal kunnen genieten van de avond.

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht een compensatie. Desnoods de helft van mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Preston Palace

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Preston Palace nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cha19