Klacht: BTW Specificatie wordt niet verstrekt

op 10 september 2018 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telfort weigert mij de btw specificatie te overhandigen over een mobiele telefoon van 432 euro. Zij beweren dat de btw er bij in zit (daar heb ik de specificatie van nodig). Als ik ze daar op wijs zeggen ze dat er geen BTW op zit

Ik kan de factuur als zelfstandige niet inboeken zonder specificatie van het bedrag. Tevens zijn zij het wettelijk verplicht om een correcte factuur te overhandigen. Ik KAN niet eerder overgaan tot betaling tot ik de factuur in handen heb.

Gewenste Oplossing:

Als ze:
357,03 excl
74,97 21% btw
432 incl

Op een factuur willen zetten ipv €432,- 0% belasting

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BootcampLunetten