Klacht: brutale verkoopmedewerker en slechte kwaliteit kleding

op 07 juni 2016 over Bristol in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een broekje gekocht, leuk afgeprijsd voor 5 euro.
De volgende dag trek ik het broekje aan en zit er een hele scheur bij de naad. Terug in de winkel wordt er door een BRUTALE blonde dikke vrouwelijke medewerker gezegd dat ik er uit gescheurd ben en waarom er zo moeilijk wordt gedaan om 5 euro. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken en 5 euro is misschien niet veel maar de kwaliteit mag dan zeker wel goed zijn.

Gewenste Oplossing:

Zodra ik een excuses van de medewerker krijg en mijn geld terug. daarna hoef ik nooit meer 1 stap in de bristol te zetten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bristol over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Bristol in behandeling genomen

Bericht van Bristol

1 jaar geleden - De klacht is doorgestuurd naar de districtsmanager van het betreffende Bristol filiaal. De districtsmanager neemt de klacht in behandeling en zal trachten deze naar tevredenheid op te lossen.

Bericht van Bristol

1 jaar geleden - De districtsmanager heeft de klacht besproken in het filiaal. De filiaalmanager neemt contact op met de klant om de klacht alsnog naar tevredenheid op te lossen.

Alle klachten die gemeld zijn door joycedh97